JULTRA: Sofie og Bubbers Jul

JULTRA: Sofie og Bubbers Jul

I 2014 kunne du igen se Bubber sprede julestemning på DR Ultra i JULTRA: Sofie og Bubbers Jul. Denne gang havde han selskab af den herlige Sofie Linde. Hende kan du måske genkende fra X-factor, Sommer Summarum og vært på DR Ultra og MGP.

I JULTRA: Sofie og Bubbers jul vil de to værter hver dag i julen forsøge at sprede juleglæde. Hvert afsnit varer kun 5 minutter, men det umage makkerpar er garanti for et godt grin hver dag. Med et skjult kamera sælger Bubber og Sofie hjemmelavede julegaver, arrangerer korsang og får børn til at være med i ”Den Store Tandlæge Quiz.” Der er altså masser af action og gøgl i JULTRA: Sofie og Bubbers Jul

I flere af afsnittene i JULTRA: Sofie og Bubbers Jul optræder kendte danskere. Du kan blandt andet finde sangerinde Line Rafn, MGP-vinderen Emma Pi og komikeren Nikolaj Stokholm samt hele Ultrastyrken. Selve julekalenderen blev lavet som optakt til Tidsrejsen for de større børn.

Af alle deres skøre påfund skal de for eksempel lave en musikvideo til Emma Pi. I et andet afsnit skal Bubber prøve at vende en bil. Det går desværre ikke særlig godt. Ellers kan du også se Bubber fjolle afsted, når han kommer løbende i et Pikachu-kostume. JULTRA: Sofie og Bubbers Jul er en julekalender, som går til grænsen. Den kan få ethvert barn til at grine højt.

JULTRA gennem tiden

Der har flere gange været julegak og gøgl på Ultra. Det er ikke kun med JULTRA: Sofie og Bubbers Jul det er sket. Ultra har efterhånden en tradition for at lave sjove julekalendere – dog af kortere afsnit. Første gang du kunne julehygge med JULTRA var i 2013, da Store Nørdernes Julekalender blev vist. Her lavede Kåre og Emil en masse gakkede eksperimenter, som skulle gøre julen meget mere funktionel. I 2015 var Bubber så tilbage efter JULTRA: Sofie og Bubbers Jul. Denne gang alene i JULTRA: Bubbers Juleshow. Her kunne man som seer være med til at bestemme, hvad der skulle se. Når man havde stemt på forskellige muligheder, så måtte Bubber altså rette sig ind efter børnenes ønsker. For eksempel kunne man være med til at beslutte, om han skulle komme i fængsel for en forseelse eller ej. Spoiler alert: Han kom i fængsel.

Ultra er gode til at lave inkluderende julekalendere, som appeller til alle børn. Gennem årene har man kunnet se andre julekalendere såsom Klassens Perfekte Jul, Klassens Jul, Hotel Krølle På Halen og Piratskatten. Det er altså ikke kun JULTRA: Sofie og Bubbers Jul som har været en hot kalender. Men er du til Sofie Lindes bramfrihed og Bubbers barnlige juleglæde, så er JULTRA: Sofie og Bubbers Jul lige noget for dig.