Julekonkurrencer 2024

Flere og flere firmær udbydere deres egne julekonkurrencer eller online julekalendere. Hvor man kan tilmelde sig i årets sidste måneder, og så bliver der udtrukket en vinder hver dag i December indtil juleaften.

Præmierne kan variere fra julekonkurrence til julekonkurrence. Vi forsøger og finde internettets bedste julekonkurrencer, og samle dem i en let oversight nedenfor, så du let og enkelt kan tilmelde dig dem, og håbe du er den heldige vinder af en ekstra julegave.

Mere om julekonkurrencer

Den bedste tid på året er bestemt julen, hvor man kan vinde alle steder – da alle er i rigtigt give-humør. Du kan vinde på din skrabejulekalender, dine lokale butikker har udtrækninger og nu har flere og flere firmaer også åbnet deres egne julekonkurrencer, hvor de finder vindere hver dag indtil juleaften.

Så kan du ikke vente mere i spænding, få dig tilmeldt allerede i dag – så er det måske dig, der løber afsted med en ekstra julegave fra en af årets julekonkurrencer.

Julekalender konkurrencer

Vi har her på siden samlet en oversigt over nogle af de bedste konkurrencer, du finder på internettet.

Nedenfor har vi listet de julekalender konkurrencer vi har kunnet finde.

Vind i årets Julekalender

Ikke nok med der er chokolade i din chokoladekalender, og gaver I din pakkekalender – er du heldig er der også en masse juletræer på din skrabejulekalender! Derudover kommer julemanden med din adventsgaver, og nu kan du også vinde i årets julekonkurrencer.

Alle omtaler julen som hjerternes fest, men det er bestemt også vindernes fest, og det er bare med og få dig tilmeldt de forskellige konkurrencer.

Jo flere konkurrencer du er tilmeldt, jo større er chancen for du vinder en af præmierne der gemmer sig bag en af lågerne.

Leder du efter konkurrencer hele året rundt, anbefaler vi du tager et kig på DagensVinder.dk