Julekalender til hunde i 2024

December står for døren, og det er atter blevet tid til at forkæle dem, du holder af. Det gælder selvfølgelig også menneskets bedste ven – hunden. Foretrækker du en adventskalender med fire dejlige overraskelser? Eller en pakkekalender med hele 24 af slagsen? Uanset hvad, giver vi her en række bud på den helt perfekte julekalender til 4-benede i alle størrelser.

Her er noget for enhver smag og pengepung. Lige fra den helt enkle julekalender med 24 dejlige godbidder til luksus julekalenderen med flere forskellige snacks bag lågerne. Og foretrækker du i stedet en adventskalender, som kan nydes i adventskransens skær, så er der også råd for det.

Din hund forstår måske ikke helt idéen bag en julekalender. Men uanset hvad, vil de mange dejlige godbidder og øvrige overraskelser med sikkerhed bringe glæde. Hver dag helt frem til jul! Fælles for både jule- og adventskalendere er, at indholdet kan bruges både som godbid eller i forbindelse med træning. For julen handler om forkælelse – og hvem vil ikke forkæle sin bedste ven?

Pakkekalender til hunde

Den 1. december nærmer sig med hastige skridt. Det er blevet tid til at gøre årets pakkekalender klar! Laver du den ikke selv, findes der heldigvis et stort udvalg af færdige pakkekalendere. Lige til at åbne og nyde helt frem til jul! Og den behøver ikke at slå bunden ud af budgettet. Vi har fundet denne lækre julekalender med smag af både and, kylling, lam, oksekød og gris bag lågerne. Til bare 79,-

Køb den hos Dyrelageret for bare 79 kroner.

Skal julen have en på frakken og er kun det bedste godt nok til din firbenede, kan vi også hjælpe. 8I1 Hunde Julekalender fra Dyreverdenen indeholder 24 sunde og velsmagende snacks. Her er syv forskellige slags, der alle smager dejligt af kylling. Og de kan enten kan gives hele eller knækkes i mindre bidder og fordeles ud over dagen.

Find årets luksus julekalender til hunden hos Dyreverdenen  til 225 kroner.

Trixie julekalender

Julen varer længe, koster mange penge. Men skal der alligevel lidt ekstra til i december, er Trixie Julekalender et godt – og billigt – bud. 24 låger der hver gemmer på et lækkert Munchy kødben. Glutenfri, med en dejlig smag af oksekød og lige til at spise! Og til bare 45 kroner!

Find årets billigste julekalender til hunden hos Dyrelageret.

I pose og i sæk

Hos MyPets fandt vi et julekalender i den lidt dyrere ende – men absolut alle pengene værd. Den består af en flot gavepose med 24 blandede godbidder og snacks. Her er noget for enhver hund. Uanset om den foretrækker tyggestænger, kødben eller små kiks. Og der vil også være et par spændende overraskelser i blandt. Her er lækkerier nok til hele december. Giv den til din hund eller som værtindegave til en glad hundeejer.

Køb den hos MyPets for 199 kroner. 

Du kan også vælge at gå all in med den lidt dyrere udgave af MyPets julepose. Den indeholder 24 sunde naturlige tørrede snacks og lidt sjovt legetøj til at fordrive december med. Desuden indeholder posen også nogle lækre overraskelser fra blandt andet Natures Menu, Essential og Gourmix. Perfekt til dig, der kun ønsker det bedste af det bedste til din hund!

Køb den hos MyPets for 249 kroner. 

Hundens bedste adventskalender

Ønsker du hellere at give din hund – eller en du holder af – en adventskalender? Så kan du enten vælge at lave den selv med lige netop de ting du synes. Men du kan også vælge én af de mange færdige adventskalendere, der findes på markedet her op til jul. De findes i mange forskellige prisklasser og med forskelligt indhold. En af dem vi faldt over var den flotte adventskalender fra MyPets. Fyldt med en masse gode ting pakket i en flot gaveæske – lige til at give væk. Her er en gave til hver søndag i advent helt frem til jul. Og der er både godbidder og legetøj i pakkerne!

Køb årets adventskalender til hunden hos MyPets til 249 kroner.