Pakkekalender 2024

Pakkekalender

Nu er December near igen, og det er blevet tid til og finde ud af om du skal forkælle dig selv eller dine børn med en chokoladejulekalender, adventskalender eller en pakkekalender med gaver i alle 24 låger.

Det hele handler helt om ens budget, hvad man skal gå med. En chokolade julekalender kan fåes fra et par kroner, hvis man tager aldis, til et par hundrede, hvis det skal være Kinder eller Maltesers julekalender.

De fleste forældre arbejder ud fra et budget, som afgør hvor store gaverne skal være. Og derfra kan du så vælge om du vil give dit barn en pakkekalender med 24 gaver I, så der er noget hver morgen og glæde sig til (oftest bliver dette gaver til 10-30 kroner), eller du hellere vil give større gave rog samle hele budgettet og give gaverne om søndagen i en adventskalender, hvorfor du har 7x dit dagsbudget for og give en større og bedre gave til dit barn. Vælger du at gå med en adventskalender – kan du læse mere om det her.

Videre i artiklen kommer vi med råd, guides og anbefalinger om, hvilke gaver eller færdige pakkekalendere og kigge efter til dit barn.

Pakkekalender 2024

Det er blevet 2024 og vi skal have gjort årets pakkekalender klar, så første låge kan åbnes allerede 1. December. Det er nu kreativiteten skal komme op i dag, skal du selv finde 24 gaver og pakke dem ind enkeltvis, og putte i en sok hver nat, eller vælger du og købe en færdiglavet pakkekalender med et tema. Frygt ej for beslutningen  – vi hjælper dig igennem med og lave den bedste adventskalender. Dog skal du huske på: Bliver den for god, for dit barn nok svært ved og sove længe om morgenen, af ren spænding.

Pakkekalender ideer

Pakkekalender ideer er til den der vælger og samle gaverne sammen selv. Vælger du og købe en færdiglavet pakkekalender, så ligeledes du selv, kan være spændt på, hvad dit barn modtager på den givne dag – så gå til afsittet om Køb Pakkekalender.

Basalt set alt du skal beslutte dig for et budget til din pakkekalender, samt hvordan den skal præsenteres.

Nedenfor vil vi gennemgå budgettet og nogle gaveideer til og putte i din pakkekalender.

For ny skal vi beslutte os for, hvordan den skal præsenteres, der er flere muligheder.

  1. Der kan placers en gave hver nat i en sok – som i det er julemanden der kommer med gaven
  2. Har I juletræet oppe i hele December, kan den daglige gave også placers der.
  3. Nogen vælger også og hænge dem op på væggen/I snore fra loftet hvor man kan skrive datøn på den pakke de må åbne hver dag. Og dermed kan barnet se alle 24 gaver på en gang.

Det handler helt om, hvad signal du vil sende til dit barn de to første ideer, ligger mere op til man kan sige det er julemanden der kommer med gaven – og vil nok være sjovest for de mindste.

Mulighed 3 er for dem der godt må vide, det er jer der står for pakkekalenderen.

Pakkekalender gaver

Budgetmæssigt anbefaler vi du bruger omkring 350 kroner på pakkekalenderen, dette giver lige over 10 kroner pr dag.
I stedet for og give for 10 kroner hver dag, så er vores anbefaling og give for mindre i hverdagene, måske en pose slik eller lignende – og så give lidt større gaver i weekenden, hvor børnene har tid til og lege med det. Husk også juleaften, er gaven altid lidt større.
Så i hverdagene kan der ligge en pose slik til 1 kr. En sodavand, nogle kager, en bamse, en bil eller lignende ting der kan faæs for et par kroner.

Søndag morgen, giver du måske en lidt større gave iform af et spil eller en æske lego eller andet. Og ligeledes juleaftens morgen d. 24. December giver du også en gave på denne størrelse.

Husk på: for barnet er det mere spændingen i og åbne gaven hver morgen, end hvad der reelt set er i.

Grunden til vi anbefaler og give lidt større gaver i weekenden i stedet for lige budget hver dag, er der vil være klassekammerater der kun får adventsgaver, hvor de måske vil modtage en større gave. Dette kan være svært for nogen børn og forstå at da de får 24 gaver, kan de selvfølgelig ikk alle være lige så store som dem der kun får 4-5 gaver.

Lav selv pakkekalender

Ønsker du selv og lave din egen pakkekalender, er pakkekalender.dk et godt sted og starte. De har samlet en masse små og billige gaver, til dig der ønsker og lave din egen pakkekalender.

Derudover er gaverne delt op i forskellige temær, som gaver til drenge og gaver til piger, men ikke nok med det, de har også inddelt gaverne i prisklasserne 10 kr, 20 kr og 30 kroner samt den store gruppe af gaver til over 30 kroner.

Dette giver et superlet overblik – og gør det lettere og planlægge sin pakkekalender, når man selv ønsker og lave den.

Så når du har fundet ud af, hvor meget du ønsker og bruge på din pakkekalender, så bliver det lettere og gennemgå gaverne på Pakkekalender.dk ud fra deres priskategorier.

Synes man og bruge 10 kroner hver dag på gaver er meget, hvis man gerne vil give nogle større i weekenderne – så husk på, man kan også ligge noget slik i pakkekalenderen nogle af dagene for og spare lidt penge.

Køb pakkekalender

Står du og skal købe årets pakkekalender til dit barn/dine børn. Jamen så frygt ej, du kan være færdig om 5 minutter.

Den lette løsning er og købe en færdiglavet pakkekalender, hvor alle gaverne er valgt og indpakket på forhånd, så du skal bare bestille, betale og vente på den leveres. Så har dit barn en pakke, hver dag indtil juleaften, de kan glæde sig til.

Vi fandt at pakkekalender.dk har lavet pakkekalendere til 449 kroner, alt du skal vælge er om du vil have en til en dreng eller en pige, og derfra vælger du aldersgruppen – og du kan nu læne dig tilbage, og vente på din pakke bliver leveret.

Find en færdiglavet pakkekalender til drenge for kun 449 kroner

Find en færdiglavet pakkekalender til piger for kun 449 kroner

Billig pakkekalender

Vi har ledt nettet igennem for at finde de 3 billigste færdiglavede pakkekalendere du kan finde. Skal det være billigere, må du nok selv igang med og udvælge og pakke ind.

Hvad vi kom frem til, er at Lego pakkekalendere faktisk ligger i den billigere ende – og nedenfor finder du de 3 billigste pakkekalendere vi har kunnet finde på internettet.

Den billigste pakkekalender

Tema: Lego Friends Julekalender
Udbyder: Wupti
Pris: 149 kroner
Bestil her

Den næst billigste pakkekalender

Tema: Puslespil med 1000 brikker
Udbyder: CoolStuff
Pris: 169 kroner
Bestil her

Den tredje billigste pakkekalender

Tema: Lego City
Udbyder: Wupti
Pris: 199 kroner
Bestil her

Stewart stardust pakkekalender

Vi husker alle Stewart Stardust legendariske pakkekalender i Jul på Vesterbro, en pakkekalender fra Stewart til Stewart. Den hang på væggen i hans køkken med 24 pakker pakket ind, så man ikke var i tvivl om indholdet – der var en ny øl i hver pakke.

Hos CoolStuff, kan man købe sin egen pakkekalender der har plads til 24 øl.
Alt du du skal købe herfra er de øl, der skal placeres i pakkekalenderen

Køb den hos CoolStuff for kun 69 kr

Færdig pakkekalender

Har du ikke tiden eller kreativiteten, så frygt ej, der findes lette færdigindpakkede julekalendere til børn og unge. Uden prisen skal være helt ublu, 449 kroner for 24 gaver leveret til din dør.

Så er du ogsa fri for og blive i tvivl om barnet vil kunne lide den gave og den gave og den gave. For de får en generisk pakke.

Ønsker du og finde en tema pakkekalender fra Lego Playmobil eller lignende, så læs videre i punkterne nedenfor.

Find en færdiglavet pakkekalender til drenge for kun 449 kroner

Find en færdiglavet pakkekalender til piger for kun 449 kroner

Pakkekalender til ham

Vi kommer her med 3 gode forslag til færdiglavede pakkekalendere til din(e) dreng(e).

Tema: Lego City
Udbyder: Wupti
Pris: 264 kroner
Bestil her

Tema: Playmobil Spy
Udbyder: Wupti
Pris: 229 kroner
Bestil her

Tema: Lego Star Wars
Udbyder: Wupti
Pris: 335 kroner
Bestil her

Pakkekalender til hende

Piger kan oftest være lidt svære og finde gode gaver til end drenge, men vi har alligevel forsøgt og give 3 gode bud på pakkekalendere der vil glæde jeres pige(r).

Tema: Playmobil Ridecenter
Udbyder: Wupti
Pris: 186 kroner
Bestil her

Tema: Lego Friends
Udbyder: Wupti
Pris: 149 kroner
Bestil her

Tema: Lego Friends
Udbyder: Wupti
Pris: 306 kroner
Bestil her

Tema: Make-up
Udbyder: Coolstuff
Pris: 179 kroner
Bestil her

Pakkekalender til børn

Vi kommer her med nogle gode julekalendere forslag til de mindste i familien, så de også kan få en ny gave hver dag i December.

Tema: Paw Patrol Chokoladejulekalender
Udbyder: The Fairytale Company
Pris: 39.20 kroner
Bestil her

Tema: Gurli Gris
Udbyder: Wupti
Pris: 299 kroner
Bestil her

Tema: Playmobil
Udbyder: Wupti
Pris: 229 kroner
Bestil her

Pakkekalender til teenager

De rammer alderen, hvor de bliver kropumulige – og gaver kan være sværere og finde til dem, hvorfor en færdiglavet pakkekalender kan være sagen. Så er det ikke dig der har købt den forkerte julekalender 😊

Tema: Harry Potter
Udbyder:
Pris: 319 kroner
Bestil her

Til Teenagepigen:

Tema: Badeolie og salte
Udbyder: Coolstuff
Pris: 399 kroner
Bestil her

Til Teenagesønnen

Tema: Chili Klaus
Udbyder: CoolStuff
Pris: 399 kroner
Bestil her

Er de i den ældre ende, så kig eventuelt over på vores side om julekalender for voksne.

Gammeldags pakkekalender

Der findes mange forskellige måder og lave pakkekalendere på. i gammeldage blev pakkerne pakket ind og hængt op på væggen, ud for datøns nummer.

De mere moderne julekalendere, fås nu, i en færdiglavet æske som en chokolade julekalender etc, bare lidt større – hvor gaverne kan ligges ind i.

Det er forskelligt fra kalender til kalender, hvordan du vil udforme dem.

Pakkekalender makeup

Enhver pige, drømmer om og blive en rigtig kvinde – hvorfor det vil være sjovt for de fleste piger allerde i en tidlig alder og modtage en make-up julekalender, med forskellige remedier til makeuppen i.

Det er i hvert fald et hit for alle piger over 10 år, og modtage en make-up pakkekalender.

Vi har fundet 3 pakkekalendere inden for make-up og velvære.

Tema: Neglelak
Udbyder: Coolstuff
Pris: 149 kroner
Bestil her

Den næst billigste pakkekalender

Tema: Make-up
Udbyder: Coolstuff
Pris: 179 kroner
Bestil her

Den tredje billigste pakkekalender

Tema: Badesalt og lignende til et lækkert karbad
Udbyder: Coolstuff
Pris: 399 kroner
Bestil her