Julefandango med Sigurd Barrett

Julefandango med Sigurd Barrett

Den evigt folkekære sanger Sigurd Barrett underholdt i 2008 med Julefandango med Sigurd Barrett. Det var uden tvivl en populær julekalender, der blev sendt på DR1. De mindste var helt vilde med den, da de selv kunne komme med ønsker. Julefandango med Sigurd Barrett bestod i, at Sigurd spillede de sange, de mindst ønskede. Med masser af julestemning og juletoner underholdt han på bedste vis.

Havde man som barn lyst til at skrive ind med en lille julehilsen, ville den blive læst op. Kun for de heldige, naturligvis. Det var børn fra hele landet, der kunne ønske. Og frem fandt Sigurd sin egen papkalender, som var Jullerup Færgeby fra 1974. Sådan udspillede julekalenderen sig. Tæt på seerne.

Den fik ligesom inddraget de små, så de følte, at det var med. Det var en af de udsendelser, hvor man havde et håb om at komme med. Og man glædede sig til næste dag, hvor man måske fik chancen for at ønske et nummer.

Sigurd Barrett og her Julefandango med Sigurd Barrett viser meget godt, hvem Sigurd er som person. En performer, der lever gennem musikken og får børnene med. Han har en særlig appel, der er utroligt populær og tiltalende. Derfor lykkedes han så godt med den prægtige julekalender, der er for de små.

Bag om Sigurd Barrett

Han er om nogen en multikunstner. I Julefandango med Sigurd Barrett giver han i den grad prøver på sine egenskaber. Han er født i 1967 og har siden da gjort sig som pianist, komponist, forfatter og ikke mindst TV-vært. Det er især børnene, han har formået at tiltrække. Med sine mange optrædener er han særdeles velbevandret på de skrå brædder. Og så har han faktisk komponeret hele fire musicals.

Hovedpersonen i Julefandango med Sigurd Barrett er også kendt fra Sigurds Bjørnetime. Og man må sige, at denne julekalender læner sig op ad det, han ellers kender så godt til. Han har fem børn og har virkelig børnetække. Med sine mange talenter har han formået at skabe sig et stort navn. Så stort at DR valgte at hyre ham til at stå for Julefandango med Sigurd Barrett. Bestemt ikke nogen dårlig idé, viste det sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *